Website HAS Den Bosch nu Drupal!

Hardinxveld-Giessendam, 5 februari 2012 - Sinds 23 oktober 2012 is de nieuwe website van HAS Den Bosch live.
De website is door OOiP20 ontwikkeld in Drupal 7. Tijdens het project werd er intensief samengewerkt met bureau Yell en Jonkers, deze heeft het grafisch ontwerp gemaakt.

Samenwerking
De samenwerking tussen HAS Den Bosch, Yell en Jonkers en OOiP20 is soepel verlopen. Door Agile te werken werden alle partijen actief bij het project betrokken en was het mogelijk om flexibel met wijzigingen om te gaan. Hierdoor kon er gedurende het gehele traject ingespeeld worden op de veranderende behoeften. Het project is binnen tijd en budget opgeleverd.

Drupal 7 vs FLASH
HAS Den Bosch werkte met een closed source content management systeem op basis van FLASH. Dit systeem voldeed niet meer aan de behoefte, waardoor er is gekozen voor Drupal 7. Drupal 7 is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk uitbreidbaar en is open source.

HasDenBosch.nl
De website is gebruiksvriendelijk voor studenten en andere gebruikers. Alle benodigde informatie is gebundeld in één website. De website is onderverdeeld in verschillende onderdelen, dit zorgt voor een duidelijk overzicht per opleiding. De website is meertalig en maakt gebruik van de nieuwste functionaliteiten en bezit een zeer krachtige zoekfunctionaliteit, op basis van Apache SOLR. Voor het resultaat kunt u kijken op www.hasdenbosch.nl.

Interesse?
Bent u op zoek naar een partner die u begeleidt bij de ontwikkeling van een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.