24Kitchen: de nieuwe foodzender van Nederland!

Hardinxveld-Giesendam, 6 mei 2012 – 24Kitchen is nu te ontvangen in bijna elke huiskamer van Nederland. OOiP20, specialist in het ontwikkelen van slimme internettoepassingen op basis van Drupal open source technologie heeft de nieuwe website van 24Kitchen ontwikkeld en is erg trots op het resultaat.

24Kitchen

24Kitchen is dé nieuwe foodzender van Nederland. 24Kitchen biedt dagelijks nieuwe afleveringen van verschillende kookprogramma’s, altijd boordevol inspiratie. De recepten zijn gezond, worden bereid met verse producten, en worden duidelijk uitgelegd zodat iedereen thuis kan meekoken.

Er is aandacht voor zowel de dagelijkse maaltijd, voor exotische gerechten uit verre landen, voor de heerlijkste taarten, maar ook voor de basis van al deze gerechten: prachtige, verse ingrediënten van eigen grond. 

Lancering

Op 1 oktober was de lancering van de nieuwe website van 24Kitchen. De lancering van het nieuwe foodchannel is groots aangepakt met een kookevenement en een inzamelingsactie voor Villa Pardoes. Het bedrag dat tijdens dit evenement is opgehaald wordt gebruikt voor een week lang gratis verblijf voor 24 gezinnen bij Villa Pardoes.

OOiP20 was aanwezig bij de lancering en heeft samen met 24Kitchen champagne gedronken op de succesvolle en bruisende start!

Bekijk de nieuwe website nu op http://www.24Kitchen.nl